Желанието на Продължаваме Промяната шефовете на службите за сигурност да не

...
Желанието на Продължаваме Промяната шефовете на службите за сигурност да не
Коментари Харесай

Радев: Промяната все още има проблеми с познаването на законите в България

Желанието на „ Продължаваме Промяната ” шефовете на службите за сигурност да не се назначават от президента сподели още един път, че управлението на партията към момента има проблеми с познаването на законите в България. Това съобщи президентът Румен Радев в киоментар пред публицисти.
Вчера Кирил Петков съобщи, че от „ Продължаваме промяната “ ще внесат за разискване в Народното събрание промени преди вероятно да получат втория мандат.

Те плануват промени в закона, уреждащ процедурите по желание на ръководителите на службите за сигурност и основния секретар на Министерство на вътрешните работи, по този начин че изпълнителната власт да може да ги назначава и управлява дейно без намесата на президента.
Президентът ще се произнесе през днешния ден по импортираната оставка на основния секретар на Министерство на вътрешните работи Петър Тодоров откакто се запознае в детайли с отчета и документите по проблема. Румен Радев отбрани служебният вицепремиер и министър на вътрешните работи Иван Демерджиев във връзка желаната му оставка от разнообразни политически сили.

 

" Как партии могат да желаят оставка на длъжностен министър? Да си създадат постоянно държавно управление и тогава да си желаят оставки. Министърът доста ясно се аргументира какво прави сега Министерство на вътрешните работи, с цел да запълни дефицити, налагани в системата с години. Още повече, че в този момент за първи път Министерство на вътрешните работи потегля по нов път ", посочи Радев.
Следващата седмица президентът ще предложения на съвещания за сформиране на държавно управление парламентарната група на " Български напредък ".

" Държавните ръководители на Република Северна Македония би трябвало да схванат, че пътят към Европейски Съюз минава през признаването и уважаването на правата на македонските българи ", разяснява Радев и снощната пукотевица против български клуб в Охрид.
" Това е единственият метод жителите на РСМ в действителност да поемат по пътя, по който са декларирали, че желаят да вървят. И, несъмнено, с почитание към общата ни история и общите исторически корени ", добави президентът.
24 Ное 20224924 Ное 202243224 Ное 202210424 Ное 202213024 Ное 202291424 Ное 20221143КоментариНапиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани16 Ное 2022225319 Ное 202271118 Ное 2022216224 Sep 20222923
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР